Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues es prepara per a l'arribada dels Reis Mags

El Campament d'en Fanguet i el Parc de Jocs de Reis a Can Vidalet precedeixen una cavalcada que tindrà algunes sorpreses

3 de gener del 2019

Els Reis Mags ja ho tenen tot a punt per omplir de regals les cases d’Esplugues durant la nit del dissabte 5 de gener. Abans però, els podrem veure com cada any a la plaça de Catalunya (18 hores), on l'alegre Fanguet saludarà els seguicis de Melcior, Gaspar i Baltasar i els tres Reis podran rebre la clau màgica de la ciutat de la mà de l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz. Aquest any, la festa de la plaça vindrà amb algunes sorpreses per fer l'arribada dels Mags encara més especial per als infants. Després, les carrosses ompliran els carrers de la vila amb la Cavalcada dels Reis Mags (18.30 hores) que arribarà a la rambla Verge de la Mercè cap a les 20.30 hores.

Una desfilada de tots i per a tothom

La desfilada dels Reis Mags és fruit de la feina de moltes entitats i associacions d'Esplugues, com l’ACAE, l’Associació de Veïns del Gall, les colles de Geganters, Castellers, Boiets Esquitxafocs, els Tres Tombs, el Taller Flamenco i Teatre i Punt. També hi col·laboren el Centre Josep Pons, Creu Roja i ETV.

Diversió per als infants

Mentre esperem l'arribada de ses majestats, Esplugues ha instal·lat el Campament d'en Fanguet als jardins del Museu Can Tinturé i el Parc de Jocs de Reis al Pavelló Poliesportiu de Can Vidalet, que ofereixen jocs i tallers fins divendres 4 de gener, d'11 a 13 h i de 17 a 20.30 h. A la tarda, diversos patges reials recolliran les cartes dels nens i nenes que ja les tinguin preparades.

A més, dissabte 5 a les 12 del migdia, el conte teatralitzat En Fanguet i els Tres Reis explicarà les aventures d'en Fanguet, dels seus amics el Foc i el Vent i de Melcior, Gaspar i Baltasar en el seu viatge des de l'Orient. Serà als jardins de Can Tinturé on, un cop acabada l'obra, els tres Reis del conte també recolliran les cartes dels infants.

Cavalcada Reis 2019

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B