Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

La campanya que impulsa el comerç local regalant 150.000 € a la ciutadania acaba el 31 de desembre

La campanya que impulsa el comerç local regalant 150.000 € a la ciutadania acaba el 31 de desembre

L'alcaldessa, presentant la campanya, amb comerciants de Can Vidalet

28 de desembre del 2020

L’Ajuntament subvenciona el consum en establiments d’Esplugues regalant 150.000 euros a la ciutadania que ho demani en vals de compra per ser utilitzats fins al 31 de desembre.

Si hi ha un moment en què el comerç local necessita una empenta especial és enguany. Les restriccions imposades per la pandèmia de Covid-19 està deixant tocats molts establiments. Per això, l’Ajuntament d’Esplugues ha ideat, de cara a l’època nadalenca, un sistema d’ajuts que consisteix a subvencionar la compra en establiments comercials minoristes i de serveis adherits a la campanya Jo compro a Esplugues. Viu el comerç de proximitat.

La subvenció municipal consisteix en la donació de vals de compra per valor de 150.000 euros. Cada persona major d’edat i empadronada a Esplugues podrà sol·licitar un màxim de 3 vals descompte de 10 € cadascun per ser bescanviat per compres en els comerços adherits a la campanya. Els vals de compra podran ser utilitzats entre els dies 5 i 31 de desembre de 2020.

La sol·licitud dels vals de compra es pot fer fins al 31 de desembre a través de: https://www.esplugues.cat/jo-compro-a-esplugues

Per cada val de 10 € s’haurà de fer una compra mínima de 30 €. Per això, es preveu que la despesa de 150.000 € pressupostada en l’atorgament d’aquests ajuts generarà un consum directe d’uns 450.000 €.

La quantia de l’ajut als comerços vindrà determinada per l’import de vals de compra rebuts, amb un límit de 1.000 € per establiment.

L'alcaldessa, Pilar Díaz, ha dit aquest dimecres 2 de desembre, durant la presentació de la campanya, que es tracta de "la campanya de les campanyes" per afavorir el comerç local en un temps complicat com el que estem travessant. "Demanem a la gent que no ha d'anar a fora a comprar, primer perquè no convé que hi hagi mobilitat, i sobretot perquè aquí tenim tot el que podem necessitar, i amb un tracte personalitzat".

Per a ANT, botiga de planificació nutricional i esportiva situada a la rambla Verge de la Mercè, aquest ajut "ens fa la vida una mica més fàcil".

La campanya consta també d’elements de cartelleria per tota la ciutat que posen en valor les compres al comerç de proximitat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B