Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues encendrà els llums de Nadal divendres 2 amb una festa a la plaça Catalunya

Més de 50 carrers i espais lluiran elements decoratius
Esplugues encendrà els llums de Nadal divendres 2 amb una festa a la plaça Catalunya

Acte d'encesa de l'any passat, que es va fer a la plaça Santa Magdalena

28 de novembre del 2022

Esplugues començarà a viure l'ambient nadalenc aquest divendres 2 de desembre, quan s'encenguin les llums que donaran color i animació al municipi durant més d'un mes. A més de 50 carrers i espais públics –els principals eixos comercials i espais emblemàtics, com el Museu Can Tinturé, el Casal Robert Brillas i la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues– lluiran els tradicionals arcs amb figures geomètriques, elements decoratius propis d'aquestes dates (avets, regals, cérvols...) i arbres engalanats.

Alguns elements es podran fer servir també de photocall, com el podi d'esquí situat davant del Museu Can Tinturé (foto gran), els ninots davant del Casal Robert Brillas i l'arc al costat de l'Espai Baronda.

La despesa de les llums de Nadal, que serà de tipus led i de gran eficiència, només significarà el 0,32% del cost anual en enllumenat públic.

Nadal2022davantcantinture.jpegL'encesa oficial tindrà lloc a les 18 hores de divendres, amb una festa a la plaça Catalunya, que comptarà amb la presència del grup d'animació infantil Els Atrapasomnis. La mateixa tarda s'hi obrirà també el Túnel de la Il·lusió, un espai per als infants ple de sorpreses, que estarà obert fins al 4 de gener amb tres sessions diàries: a les 18, les 19 i les 20 hores.

Amb aquesta activitat, Esplugues donarà el tret de sortida a un ampli programa d'activitats nadalenques i de Reis, que tindrà el lloc neuràlgic a la plaça Catalunya i en què no faltaran les organitzades per les entitats, com Pastorets (companyia del mateix nom) i Pessebre Vivent (Centro Cultural Andaluz Plaza Macael). En aquest enllaç podeu veure algunes de les activitats: https://www.esplugues.cat/nadal.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B