Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues encén els llums de Nadal amb una festa

L'enllumenat nadalenc engalanarà 60 carrers. Aquest any s'instal·len nous elements decoratius, entre ells un arbre de 6 metres d'alçada a la plaça Catalunya, on es farà la festa d'encesa de llums el 30 de novembre a les 18 hores.

30 de novembre del 2018

Avui divendres 30, Esplugues celebra l'inici de la campanya de Nadal amb una festa d'encesa de llums. Serà a la plaça de Catalunya, a les 18 hores i comptarà amb una cantada de nadales –a càrrec de les corals infantils Si Fa Sol i L’Espurna, de l’Escola Municipal de Música–, espectacle de llums, animació amb xanques i xocolatada.

Des d'aquest vespre, l'enllumenat nadalenc lluirà als principals eixos comercials de la ciutat per animar la ciutadania a gaudir de les festes al carrer i als efectuar les seves compres habituals d'aquestes dates sense sortir d'Esplugues. Aquest any són 60 els carrers els ornamentats amb elements decoratius.

En concret, s'han instal·lat més de 150 arcs lluminosos amb figures geomètriques i s'han decorat més d'un centenar d'arbres i una vintena de fanals. A tot això s'uneixen aquest any nous elements, com un arbre artificial de 6 metres d'altura que dóna llum a la plaça Catalunya, 6 arbres artificials més petits tipus ametller en llocs concorreguts, com el parc de la Solidaritat, la rambla Àngel Guimerà i davant del Museu Can Tinturé i del Casal de Cultura Robert Brillas, i figures il·luminades al·lusives a aquestes dates: cérvols a la rotonda de l'avinguda Països Catalans, un pessebre a la rotonda de la plaça Santa Magdalena i uns Reis Mags a la plaça Gandhi.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B