Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues congelarà el 2019 els seus impostos i taxes municipals per quart any consecutiu

30 d'octubre del 2018

L’Ajuntament d’Esplugues mantindrà congelats els tipus impositius de l’IBI (Impost de béns immobles), IVTM (Impost de Vehicles de Tracció Mecànica) i la resta d’impostos i taxes municipals de cara a l’any 2019, sense deixar de garantir la prestació de serveis de qualitat i l’atenció a la ciutadania. Cal recordar que, a diferència d’altres municipis, Esplugues no té taxes d’escombraries ni de clavegueram. Esplugues és un dels municipis de la província de Barcelona amb la pressió fiscal més baixa.

És el quart any consecutiu que no es modifiquen les ordenances fiscals municipals. Això és possible gràcies a la solvència econòmica de l’Ajuntament, que permetrà realitzar els projectes de futur previstos sense incrementar la pressió fiscal.

D’altra banda, les famílies nombroses empadronades a Esplugues continuaran gaudint de bonificacions fiscals en l’IBI, mentre que l’impost de vehicles mantindrà les bonificacions per als vehicles elèctrics, híbrids i vehicles que utilitzin exclusivament com a combustible gas natural comprimit, gas liquat, hidrogen, biogàs o GLP que siguin Euro V o superior.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B