Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues celebra l'Orgull LGTBI

28 de juny de 2021

La façana de l'Ajuntament d'Esplugues llueix la pancarta amb el crit "Esplugues Diversa i Orgullosa", amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI.

També s'han disposat uns rollups amb diversos missatges:

"Orgull per la diversitat de les nostres famílies", "Expressa't lliurement" i els serveis que ofereix el SAI (Servei d'Atenció Integral).

Aquesta tarda, l'Esplujove organitza un Kahoot, un tipus de joc, per a joves a l'espai Jove Remolí.

A les xarxes socials s'anima a totes les persones d'Esplugues a creuar el pas de vianants multicolor de davant l'Ajuntament, fer-se un foto i publicar-la amb l'etiqueta #EspluguesOrgullosa.

Al ple de l'Ajuntament del mes de juny es va acordar la Declaració Institucional per l'Orgull LGTBI 2021.

CONSULTAR LA DECLARACIÓ.

 

14 de juny del 2021

L'Ajuntament d'Esplugues celebrarà el Dia de l'Orgull LGTBI (28 de juny) amb diferents activitats per promoure la diversitat afectiva i sexual. La primera consisteix en instar la ciutadania a fer-se fotos al pas de vianants multicolor de la plaça Santa Magdalena –que es va pintar recentment– i compartir-la a les xarxes socials entre el 15 i el 30 de juny.

Entre les activitats previstes, el divendres 25 hi haurà portes obertes del Servei d'Atenció Integral LGTBI (c. Àngel Guimerà, 34), per donar-lo a conèixer a la ciutadania. El dilluns 28 s'organitza un joc per a joves (presencial i virtual) i el dimecres, 30, un taller sobre sexualitats a l'Espai Jove Remolí.

Al quadre podeu veure la totalitat de les accions que es duran a terme amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI.

ORGULLLGTBIEsplugues2021_675_nv.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B