Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues celebra la Setmana de l'Energia amb activitats per a totes les edats

5 de juny del 2018

Avui, 5 de juny, és el Dia Mundial del Medi Ambient i aquesta setmana se celebra la Setmana de l'Energia, del 4 al 8 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Una celebració que vol acostar els ciutadans el nou model energètic basat en les energies renovables i la generació local d’energia. També coincideix aquest any amb la participació d'Esplugues en el projecte de la Unió Europea 'Setmana verda' (#EUGREENWEEK) amb el lema Ciutats més verdes per a un futur més verd. EUGREENWEEK és una iniciativa orientada a fer més ecològiques les ciutats i Esplugues hi pren part amb les activitats de l'Aula d'Educació Ambiental del parc de Can Vidalet.

Durant la Setmana de l'Energia, s'organitzen a Esplugues una sèrie d'activitats per a totes les edats relacionades amb el medi ambient i l'energia. És el cas del taller Mou el cos per la salut ambiental sobre la contaminació acústica, que organitzen l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament d'Esplugues. Amb aquest taller es vol informar la ciutadania sobre la contaminació acústica on es treballarà la capacitat auditiva per diferenciar sons, establir quins poden ser considerats molestos i veure què podem fer en el nostre dia a dia per a reduir-los.

Per als infants, es farà la Pedalada amb energia, una activitat de l'Aula d'Educació Ambiental que inclou la realització de granissats i que organitza l'Ajuntament amb la Diputació de Barcelona. També a la mateixa Aula hi haurà el photocall Vull un món de colors.

Activitat LlocDiaHora
Mou el cos per la salut ambiental Espai Jove Remolí

5 de juny

17.30-19 h

Mou el cos per la salut ambiental Parc dels Torrents 9 de juny 17.30-19 h
Pedalada amb energia Aula Educació Ambiental (Parc Can Vidalet) 9 de juny 11-14 h
Vull un món de colors Aula Educació Ambiental (Parc Can Vidalet) 9 de juny 11-14 h

A més, hi haurà exposicions sobre medi ambient: a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues Treballem per una energia sostenible (del 4 al 10 de juny) i al CEM Les Moreres té l'exposició L'energia i tu (del 5 al 12 de juny).

EUGreenWeek

Imatge de la campanya de la Unió Europea EUGREENWEEK per fer més ecològiques les ciutats.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B