Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues celebra el Mes de la Salut amb una vintena d'activitats

Amb el lema 'Petits canvis, Grans Resultats'

30 d'abril de 2021

L'Ajuntament d'Esplugues ha elaborat, en col·laboració amb diverses entitats, un programa d'activitats durant el mes maig per a conscienciar sobre la importància de portar un estil de vida saludable. Al maig se celebren el Dia d'Acció per a la Salut de les Dones (28 de maig) i el Dia Sense Tabac (31 de maig). Sota el lema 'Petits canvis, Grans Resultats', el Mes de la Salut inclou una vintena d'activitats relacionades amb l'alimentació, l'activitat física i la salut mental.

Hi haurà tallers, conferències, exercicis físics i una exposició sobre tabaquisme, entre altres activitats, que han estat organitzades tenint en compte els diferents sectors de població (gent gran, joves, infància ...).

CONSULTA EL PROGRAMA

PostTwitterMesSalut.png

Segons la regidora de Promoció de la Salut, Sara Forgas, "aquest any de pandèmia ens ha constatat la importància de tenir cura de la nostra salut, i és més important que mai prendre consciència que amb aquests petits canvis que fem, podem millorar la nostra salut".


Jornada comarcal de la salut de les dones

Un dels actes estrella del Mes de la Salut serà la jornada que organitzen l'Ajuntament d'Esplugues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb motiu del Dia d'Acció per a la Salut de les Dones. Amb el títol 'Les cures al centre', se celebrarà el 26 de maig de 10 a 13h a l'Espai Baronda, amb aforament limitat. Inscripcions aquí

- Presentació a càrrec de l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, i la presidenta de Consell Comarcal, Eva Martínez.

- Presentació de dades de l'Observatori Comarcal i de l'Institut Català de la Salut.

- Taula rodona amb diverses expertes en dones i salut: Sonia Ruiz (Ajuntament de Barcelona), Esperança Aguilà (escriptora), Francisca Molero (Institut de Sexologia de Barcelona) i Rosa Guillen (Centre d'Informació i Recursos per a Dones d'Esplugues).

La jornada es podrà seguir a través del canal Youtube de l'Ajuntament.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B