Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Esplugues alça la veu un cop més contra la violència masclista

Diumenge 24 es farà la Marxa Comarcal contra la Violència Masclista i el dilluns 25 es llegirà el manifest commemoratiu i es realitzarà una actuació reivindicativa de LaboratoriA Flamenc Project

22 novembre 2019

Esplugues alça la veu un cop més contra una de les xacres més preocupants de la societat: la violència masclista. Amb motiu del Dia Internacional Contra La Violència Masclista, que es commemora aquest dilluns 25 de novembre, la ciutat diu prou i se suma als actes reivindicatius que tenen l'objectiu de posar veu a totes aquelles dones silenciades pel maltractament i la violència de gènere.

CONSELLDONESBAIXMARXA.jpg

Diumenge 24 es realitzarà la Marxa Comarcal contra la Violència Masclista a diverses localitats de la comarca perquè s’escolti el crit unànime contra els abusos i agressions perpetuades. A Esplugues, la marxa sortirà de la plaça Santa Magdalena a les 10.30 hores i acabarà al parc de la Torreblanca, a Sant Feliu de Llobregat.

copy_of_cartell25NEsplugues.jpg

Dilluns 25, Dia Internacional Contra La Violència Masclista, la reivindicació seguirà amb la lectura del manifest commemoratiu, a les 12 hores, a la plaça Santa Magdalena. A la tarda, a les 19 hores, es farà un acte reivindicatiu en contra de la violència masclista amb l'actuació de les artistes multidisciplinars de LaboratoriA Flamenc Project que faran una adaptació per al carrer, d'uns 20 minuts aproximadament, del seu espectacle Una dona va ser la causa. El grup està integrat per quatre dones que comparteixen el flamenc com a llenguatge comú. També, gràcies a la participació d’Esplujove, s'escoltarà un enregistrament de rap realitzat pels estudiants dels instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i Utmar.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B