Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Es reprèn, en part, el servei de manteniment de parcs i jardins

20 d'abril del 2020

L’Ajuntament ha decidit reprendre aquesta setmana algunes de les tasques de manteniment dels espais verds de la ciutat, que havien quedat interrompudes des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, a mitjan març.

Per mantenir en bones condicions els parcs i jardins, d’acord amb l’època actual de l’any, estava previst portar a terme a partir d’aquest dilluns 20 d’abril els següents serveis mínims: segues de gespes i prats, retirada d'herbes d'escocells d'arbrat viari, revisió i reposició de camins i afectacions a voreres per arrossegaments de sauló, etc., i neteja i prevenció de legionel·losi de les fonts. Amb motiu de la pluja, només s’ha pogut realitzar la neteja de fonts (foto).

La resta d’actuacions previstes es faran durant la setmana, així com els serveis mínims que es venien efectuant des de l'inici del confinament: neteja global dels parcs, detecció i resolució de possibles incidències que siguin de risc per a les persones usuàries i reducció del reg automàtic fins a nivells mínims.

Els treballs previstos per al manteniment de la jardineria representen un 50% dels habituals en aquesta època de l’any.

Cal recordar que l'Ajuntament va tancar el 30 de març l'accés a tots els parcs per evitar concurrència de persones: https://www.esplugues.cat/noticias/l2019ajuntament-prohibeix-l2019acces-a-tots-els-parcs-i-corre-cans-durant-lestat-dalarma

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B