Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

L'Oficina Local d'Habitatge gestiona ajuts pel pagament del lloguer

26 de maig de 2016

Per primer any, els ajuts per al pagament de lloguer a sectors de població amb pocs recursos econòmics es poden sol·licitar directament a l'Oficina Local de l'Habitatge d'Esplugues, situada al Casal de Cultura Robert Brillas. L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria de la concessió de subvencions per al pagament del lloguer, així com les prestacions pel pagament de lloguer per a col·lectius específics.

Subvencions pel pagament del lloguer

Aquestes subvencions es dirigeixen a persones en risc d’exclusió social per facilitar-los l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer. El termini de presentació per optar a les subvencions és fins el 15 de juny de 2016.

Prestacions per a col·lectius específics

Les prestacions pel pagament de lloguer van dirigides a persones que siguin beneficiàries de Prestació d’Especial Urgència per desnonament (termini fins el 15 de juny de 2016) o persones amb un contracte de lloguer amb una entitat sense ànim de lucre o signat a través de la Borsa de Mediació de Lloguer (termini fins el 31 d’octubre de 2016 ).

Consultes i més informació a Esplugues

Per a més detalls sobre la normativa i els requisits necessaris, podeu consultar la informació sobre tràmits d'habitatge a la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Esplugues. També podeu adreçar-vos a qualsevol Punt d’Atenció a la Ciutadania o trucant al telèfon gratuït 900 30 00 82.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B