Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Es constitueix el Consell d'Infants 2016-2017 amb l'encàrrec de millorar la convivència amb els animals domèstics

24 de novembre del 2016

Aquest dimecres 23 va quedar constituït el Consell d'Infants 2016-2017 d' en un acte al Saló de Plens de l'Ajuntament. L'alcaldessa, Pilar Díaz, va encarregar als representants del Consell que fessin propostes per millorar la convivència entre persones i animals en l'espai públic, contribuint a potenciar el civisme i una tinença responsable d'animals de companyia. "Segur que vosaltres teniu moltes idees que no se'ns han acudit", els va dir l'alcaldessa. També els va aconsellar que parlessin "sense vergonya i amb personalitat" de qualsevol tema que els afecti, ja que, sinó "altres parlaran en el vostre lloc".

Per la seva part, els 32 nens i nenes (de 4t, 5è o 6è de primària segons el centre) de set escoles públiques d’Esplugues (Prat de la Riba, Matilde Orduña, Can Vidalet, Joan Maragall, Isidre Marti, Folch i Torres i Lola Anglada) es van comprometre a representar els seus companys i a escoltar les seves propostes per contribuir al debat i a la millora social. El Consell d'Infants representa a 320 infants.

Esplugues, Municipi Aliat d'Unicef

L'acte va comptar amb la presència de la presidenta d'Unicef Catalunya, Anna Folch, qui va signar amb l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, l'adhesió d' com a Municipi Aliat d'Folch va assenyalar el paper clau dels municipis i les administracions en la defensa dels drets infants.

Les següents trobades del Consell d'Infants seran la tercera setmana de febrer (per fer un seguiment del treball i aclarir dubtes) i la tercera setmana de maig, que servirà per presentar les conclusions de les idees, propostes, anàlisis elaborades per cada grup sobre tinença responsable d’animals de companyia.

Podeu veure les imatges de l'acte entrant a l'àlbum de Flickr municipal:

Consell d'Infants d'Esplugues 2016-2017

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B