Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Premiats els treballs de recerca de batxillerat 2017-2018

Un estudi sobre l'antiga fàbrica Montesa s'emporta el 7è Premi Ciutat d'Esplugues. Altres treballs premiats han tractat temes literaris, científics, econòmics i socials.

25 d'abril del 2018

Ahir es van donar a conèixer els millors treballs de recerca de l’alumnat de batxillerat dels centres educatius d’Esplugues. "A la vida són més importants l'esforç i el sacrifici que la intel·ligència", va assegurar l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, qui va valorar "una excel·lent feina que requereix moltes hores de dedicació i d’esforç, però que acaba donant resultats satisfactoris".  El lliurament dels premis va córrer a càrrec dels diversos membres del jurat, format per professorat de tots els centres educatius de secundària de la ciutat.

Els premis del 8è Fòrum de l'Excel·lència van ser per a:

. Daniel Temprado Devai, de l'Institut Severo Ochoa, pel treball Cristopher Nolan. El universo Nolan.

. Laura González Gascón, de l'Institut La Mallola pel treball de recerca La Borsa, un mercat gegant de capital.

. José-Ramón Rodríguez Pardo per Il·lusions òptiques, el cervell alterant la realitat, treball fet al Col·legi Natzaret.

. Marina Millán Cazorla, de l'Institut Joaquim Blume, pel treball de recerca La Barcelona de Carlos Ruiz Zafón.

. Mireia Arguijo Badía, pel treball És real la decadència?, fet a l'Escola Garbí.

. Júlia-Maria Rosales Lozano, pel seu treball de recerca El paper de la dona en el món empresarial, fet a l'Escola Isabel de Villena.

. Sara Pérez Garrido, pel treball ¿Las radiaciones no ionizantes deberían quitarnos el sueño?, fet a l'Institut Joanot Martorell.

El 7è Premi Ciutat d'Esplugues va ser per a Ricardo-Joel Castillo Pinto, de l'Institut Joanot Martorell, pel seu treball Montesa sobre la història de l'antiga fàbrica de motos d'Esplugues i el seu impacte tecnològic i social en la ciutat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B