Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Els parcs de la Solidaritat i de Can Vidalet d'Esplugues són els millors valorats del Baix Llobregat

Segons un estudi de l'AMB, han obtingut una valoració de 8,31 i 8,28, respectivament, sobre un màxim de 10

4 de desembre de 2019

Els parcs de la Solidaritat i de Can Vidalet, ambdós d'Esplugues, han estat els millors valorats del Baix Llobregat, segons les conclusions d'un estudi que l'AMB ha fet durant els mesos d'abril, maig i juny d'enguany. S'han fet entre 100 i 150 entrevistes en cadascun dels 46 parcs metropolitans, amb un total de 5.767 de persones entrevistades presencialment. Sobre un màxim de 10, el parc de la Solidaritat ha obtingut una valoració de 8,31 i el de Can Vidalet, un 8,28.

parcsolidaritat.jpg

Segons el mateix informe dels parcs metropolitans, el que millor valoren els usuaris són la tranquil·litat, la proximitat, el disseny, la gent que hi va (l'ambient), la jardineria, el mobiliari urbà i la neteja general. D'altra banda, l'informe exposa que els principals motius de la visita a aquests espais són passejar i descansar, passejar el gos i passejar amb els infants. Pel que fa a la freqüència i el moment de la visita, gairebé la meitat de les persones usuàries van cada dia a algun parc, i un 23,5% ho fa setmanalment.

ParcVidalet.jpg

El fet que més destaca l'informe de l'AMB és que els 46 parcs metropolitans han obtingut una valoració superior a 6 i que els usuaris, quan els visiten, se'ls troben millor del que s'esperaven abans d'anar-hi. "Aquest fet implica un augment important de la satisfacció ciutadana", segons l'AMB.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B