Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Els escúters ja poden entrar al tramvia i a línies urbanes de bus

Esplugues forma part d’una prova pilot per afavorir l'accessibilitat i l'autonomia de persones amb discapacitat i mobilitat reduïda en els seus desplaçaments

28 d'octubre de 2019

Les persones amb mobilitat reduïda usuàries d'escúters (cadires motoritzades) podien accedir des del 2017 al metre i a les línies de bus de TMB. Des d'ara, ho poden fer també a les línies de tramvia i de bus urbà, com EP-1, EP-2, JM, E-30 i E-44. Esplugues és un dels municipis metropolitans inclosos en una prova pilot que té per objectiu afavorir l'accessibilitat i l'autonomia de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda en els seus desplaçaments, preservant la seguretat del conjunt d'usuaris del transport col·lectiu. Es preveu la seva continuïtat fins a l'aprovació del nou Codi d'Accessibilitat, que incorporarà amb rang legal les condicions d'accés als transports públics amb efectes generals.

escutersautobusos2.jpg

Per a poder participar en la prova pilot, els usuaris han de disposar d'un model d'escúter autoritzat i han de dirigir-se a l'oficina d'atenció al públic de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de Barcelona amb la finalitat d'obtenir una acreditació per al vehicle i per a la persona que el porta. Podeu consultar-ho aquí.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B