Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Els centres educatius públics obren portes de cara a la preinscripció

Les dates per sol·licitar escola o institut, pendents de la Generalitat

16 de febrer del 2018

Entre el març i l’abril té lloc cada any un dels moments transcendents de la vida de mares i pares: l’elecció de l’escola del seu fill o filla. Enguany, la preinscripció per començar l’educació infantil en un centre públic el curs 2018-2019, o per canviar d’escola a institut, es farà després de Setmana Santa (la Generalitat encara no ha publicat les dates).

Escoles i instituts

Les vuit escoles i els tres instituts públics d’Esplugues oberts a tothom fan, com cada any, portes obertes per ajudar les famílies a fer la tria (vegeu la informació dels dies i hores de cada centre a l'enllaç).

A Esplugues regeix la zona única d’escolarització, que implica que es poden inscriure els infants a qualsevol dels centres educatius de la ciutat. D’aquesta manera, totes les famílies tenen les mateixes opcions a l’hora de triar escola, independentment del barri on visquin.

Preinscripció a les escoles bressol

Pel que fa a les cinc escoles bressol públiques, l’Ajuntament ha fixat la preinscripció entre els dies 2 i 11 de maig. Els centres han programat també jornades de portes obertes a partir del 21 d’abril.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B