Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El web de l'Ajuntament, accessible per a persones amb discapacitat

26 de març de 2015

La pàgina web de l'Ajuntament ha incorporat la nova aplicació d'accessibilitat Inclusite. Gràcies a aquesta eina, el web municipal ofereix una interfície intel·ligent (que es pot activar des d'un menú present a la pàgina principal) que parla, escolta i s'adapta a les necessitats i capacitats de cada usuari, sigui quina sigui la seva discapacitat.

Aquesta aplicació ofereix als usuaris quatre maneres diferents de navegació: teclat, dialogant, modulació de so i lector de pantalla (dels quals es pot sortir pressionant la tecla escape). La primera vegada que s'hi accedeix, s'han de respondre un parell de preguntes per configurar el mode d'accés en funció de la discapacitat, una informació que el programa guarda per a futurs accessos.

L'eina Inclusite està allotjada al núvol, de manera que es superposa al web sense alterar la seva estructura, la qual cosa permet una perfecta adaptabilitat a esplugues.cat.

Un altre dels avantatges és que aquesta aplicació d'accessibilitat no necessita la instal·lació de cap programa addicional, de manera que no té cap cost per a l'usuari.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat