Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El temps a Esplugues, amb tot detall al web de l'Ajuntament

Tres estacions meteorològiques recullen dades a diversos punts de la ciutat. La informació es pot consultar al web municipal. També es poden obtenir informes mensuals.

4 de desembre del 2018

Esplugues disposa de tres estacions meteorològiques que ofereixen informació en temps real a Esplugues. Les estacions estan situades a les escoles Isidre Martí (al barri Centre), Folch i Torres (al barri de Montesa) i Joan Maragall (Can Vidalet) i, des de l'apartat de Medi Ambient del web municipal, la ciutadania té accés a les dades recollides en aquestes tres estacions. Pluja, vent, humitat, temperatura o pressió atmosfèrica són alguns dels 18 paràmetres que mostra la pàgina de cada estació.

Previsions, històric i informes

A més de la informació del moment, s'ofereix una previsió detallada del temps al municipi, estadístiques meteorològiques (diàries, mensuals i anuals) i un històric (de temperatura, humitat, pressió atmosfèrica, velocitat del vent i pluja) amb gràfics diaris, setmanals, mensuals i anuals. Per exemple, podem saber que el dia més calorós d'aquest any va ser el 4 d'agost, amb 37,3 graus mesurats al Folch i Torres, mentre que el dia més fred de l'any va ser el 28 de febrer, amb una temperatura mínima de 0,9 graus recollida a l'Isidre Martí.

També es poden descarregar els informes mensuals (amb les dades recollides des de l'any 2014 a l'estació d'Isidre Martí i del 2016 a les del Folch i Torres i Joan Maragall). Aquests informes inclouen les intensitats màximes de pluja i vent (ràfegues). Les estacions meteorològiques d'Esplugues disposen del certificat oficial de calibratge en vent i pluviometria.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B