Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El servei de prevenció de drogues de la Mancomunitat de la Fontsanta, a una jornada de la Diputació sobre centres pioners

26 de gener del 2022

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, ha participat aquest dimarts 25 en una jornada organitzada per commemorar els 40 anys del Centre SPOTT (Servei de Prevenció i Tractament de Drogodependències) de la Diputació de Barcelona, el primer centre d'aquestes característiques de l'Estat espanyol.

Pilar Díaz va prendre part en la taula rodona Tendències de futur de les addiccions en adolescents i joves, polítiques i línies d'actuació en qualitat de presidenta de la Mancomunitat de la Fonsanta. Aquesta mancomunitat, formada per Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Esplugues, gestiona el Servei de Prevenció de Drogues Fontsanta VIBRA. "Orientació, informació i acompanyament per prevenir addiccions entre el nostre jovent", va subratllar l'alcaldessa d'Esplugues.

VIBRA ha incorporat durant la pandèmia el Servei d'Orientació i Assessorament en el consum de Drogues (SOAD), servei de proximitat adreçat a joves i famílies que atén, orienta, assessora, informa i fa seguiment de manera confidencial i gratuïta de totes aquelles qüestions relacionades amb les drogues i els seus possibles riscos.

A Esplugues es fa atenció presencial cada tercer dijous de mes a l'Oficina Jove d'Emancipació (c. Àngel Guimerà, 34). Cal cita prèvia: enviant correu a serveiprevencio@eines.coop o trucant o enviant missatge de Whatsapp al 655 271 152.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B