Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El renovat Camp Municipal Salt del Pi, a ple rendiment després de Setmana Santa

El renovat Camp Municipal Salt del Pi, a ple rendiment després de Setmana Santa

Visita d'obres al Camp Municipal Salt del Pi

6 d'abril de 2022

El Camp Municipal de Futbol Salt del Pi reobrirà durant els propers dies, un cop finalitzades les obres de renovació de la gespa artificial i de la zona de vestidors, que han inclòs també l’enderroc dels antics bucs musicals situats sota el terreny de joc. Els primers partits en el renovat camp tindran lloc després de Setmana Santa. Abans que recuperi la plena normalitat, durant aquesta Setmana Santa acollirà la celebració de casals esportius.

Els treballs, que es van iniciar a l'octubre del 2021, eren necessaris per l’envelliment de l'antiga superfície de gespa del camp situat en el torrent del Pi, en una zona d’influències freàtiques, i han consistit a omplir amb terres l’espai dels bucs i assentar així el terreny de joc, abans de la col·locació de la nova gespa sintètica.

Els materials extrets s'han reutilitzat en la construcció del camp de joc, per contribuir així a la sostenibilitat de les obres. L’obra, que també ha inclòs la creació d'una rampa d'accessibilitat, comptava amb un pressupost d’uns 850.000 €.

Mentre han durat els treballs, la majoria d’equips del CFA Espluguenc han jugat al Camp Municipal del Molí –seu del CF Can Vidalet–, tret de les categories superiors, que ho han fet al Camp de la Teixonera de Barcelona.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B