Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Pressupost Participatiu, finalista de la distinció internacional Bona Pràctica en Participació Ciutadana

20 d'abril del 2020

La candidatura del Pressupost Participatiu d'Esplugues que l'Ajuntament va presentar a la 14a Distinció Bona Pràctica en Participació Ciutadana (https://oidp.net/distinction/es), que promou l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (https://oidp.net/ca), ha superat la fase de votacions i ha passat a la final.

De les 20 propostes finalistes, la d'Esplugues és la setena que ha rebut més suports (https://participate.oidp.net/processes/award2020/f/183/?locale=es). Després d'aquesta fase, el comitè organitzador demanarà que es presentin les propostes amb informació més completa i, a partir de l'1 de juny, un jurat avaluarà les 20 finalistes per decidir quina és la pràctica guanyadora.

 

15 d'abril del 2020

El Pressupost Participatiu d’Esplugues, procés obert a tota la ciutadania d’Esplugues major de 16 anys perquè aporti idees, prioritzi i decideixi una part de la inversió municipal, és una de les 39 candidatures de 17 països que opten a la 14a Distinció Bona Pràctica en Participació Ciutadana (https://oidp.net/distinction/es), que promou l’Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (https://oidp.net/ca).

Aquesta distinció internacional es troba en la fase oberta de votació de les propostes, que acaba aquest dijous 16 d’abril. La proposta de l’Ajuntament es pot votar, previ registre, en aquesta plataforma: https://participate.oidp.net/processes/award2020/f/183/proposals/2816

El Pressupost Participatiu d’Esplugues, que combina la participació telemàtica amb trobades presencials i punts mòbils al carrer, celebrava aquest any la setena edició, que ha estat suspesa temporalment per la crisi sanitària del coronavirus (https://www.esplugues.cat/noticias/se-suspen-temporalment-el-pressupost-participatiu-2020). En una primera fase hi havia participat unes 500 persones.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat