Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Pressupost Participatiu entra en la fase final

3 d'abril del 2018

La present edició del procés participatiu obert a tota la ciutadania major de 16 anys i empadronada a Esplugues per escollir en què s'invertirà una part del pressupost municipal (aquest any, 267.500 euros), està sent la més participativa.

Alta participació

Del centenar de propostes sorgides en la fase inicial, 35 van arribar a la fase de priorització, que ha tingut lloc al març. Unes 400 persones han participat en aquesta etapa del procés, que s'ha realitzat de forma telemàtica a través de la plataforma Esplugues Participa i que s'ha fomentat gràcies als punts de participació mòbil en diferents espais de la ciutat.

La votació final

Cada participant escollia les seves quatre propostes prioritàries. Les deu amb més vots passen a la fase final, que comença el 3 d'abril i acabarà el 13 de maig. En aquest període, la ciutadania (majors de 16 anys) pot votar per la seva opció preferida entre: materials educatius per a les escoles, ombra als patis de les escoles, connexió del parc dels Torrents, lavabos públics als parcs de major afluència, inversió per arreglar els instituts, pista de running al parc dels Torrents, plaques solars en edificis municipals, llibres i materials audiovisuals per a les biblioteques, espai per jugar a pilota per a nens i nenes petits a la plaça Gandhi i millores al parc Pou d'en Fèlix.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B