Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Pressupost Participatiu 2018 compta amb més de 90 propostes

30 de gener del 2018

Només queda un dia per presentar propostes al Pressupost Participatiu 2018.  De moment, ja hi ha més de 90 projectes suggerits per la ciutadania per decidir en què s’invertiran 267.500 euros del pressupost municipal d'Esplugues. La gran novetat d’enguany és que s’hi pot participar telemàticament a través de la plataforma espluguesparticipa.diba.cat. A més, també s’han realitzat diverses sessions presencials.

Registre telemàtic

Unes 140 persones s'han registrat fins ara a la plataforma que permet presentar o valorar les propostes, que corresponen a diferents àmbits: de caire urbanístic, social, educatiu, cultural, etc. La plataforma de participació creua les dades amb el cens del municipi per tal de certificar que les persones participants són residents a Esplugues i majors de 16 anys.

Valoració tècnica

Durant el febrer es durà a terme la valoració tècnica, estratègica i econòmica de les idees presentades, per part d’un equip format per personal tècnic municipal. Les propostes rebutjades en aquesta fase seran tingudes en compte per l’Ajuntament com a possibles projectes futurs.

Votació de les propostes

Durant la primera quinzena de març, es farà la priorització de les propostes escollides partint d’un sistema de suport on-line. Cada persona podrà donar suport a fins a quatre propostes.

Per tal de facilitar la priorització, hi haurà punts de participació mòbil a indrets concorreguts de la ciutat, com mercats, poliesportius i vies transitades.

Les 10 propostes amb més suports es presentaran al Consell de Ciutat abans de la fase final de votació, que es farà a través del portal telemàtic al maig.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B