Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Pla Educatiu d’Entorn fa balanç d’un curs atípic per la pandèmia

S'aprova la nova iniciativa Passaport Edunauta per fomentar que tots els infants puguin desenvolupar activitats educatives fora de l'escola

4 de juny del 2020

El Pla Educatiu Entorn (PEE) d’Esplugues, impulsat per l’Ajuntament i la Generalitat i amb la implicació de la comunitat educativa de la ciutat (escoles, esplais, entitats...) per contribuir a la inclusió, l’equitat i l’èxit acadèmic, ha fet balanç del curs 2019-2020, marcat des del març per l’estat d’alarma pel coronavirus. En una reunió telemàtica de la Comissió Institucional del Pla realitzada aquest dimecres 3 de juny –presidida per l’alcaldessa, Pilar Díaz i en la qual van participar una seixantena de persones– es va aprovar la modificació d’algunes de les 42 actuacions previstes aquest curs, com la realització on line de xerrades a famílies i dels projectes d’acompanyament educatiu i de conversa en anglès, entre altres.

A més, es van proposar noves accions per aquest curs, entre les quals destaca el Passaport Edunauta (https://www.passaportedunauta.cat/landing.xhtml). La iniciativa consisteix a dotar d’un document a infants de 3 a 12 anys que els donarà accés a gaudir d’activitats educatives al municipi i els permetrà mostrar i fer visibles els seus aprenentatges. El projecte, impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació, vol posar de manifest que els infants aprenen més enllà de l’escola en molts espais, com l’esplai, les places, les biblioteques, a casa… i que cap infant ha de quedar exclòs d’aquest aprenentatge.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B