Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Mercat de Pagès obre el divendres 6 al carrer de l'Església

El mercat acollirà cada divendres, entre les 16 i les 20 hores, parades de productes procedents del Baix Llobregat
El Mercat de Pagès obre el divendres 6 al carrer de l'Església

Imatge del web productefresc.cat

2 de juliol del 2018

A partir del 6 de juliol, hi haurà Mercat de Pagès a Esplugues. Serà cada divendres, entre les 16 i les 20 hores, al carrer de l'Església, entre el carrer de Les Piles i la plaça de Les Moreres, com a prova pilot fins al desembre. Les parades del mercat, a l'aire lliure, oferiran productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat, sense intermediaris, de temporada i d’alta qualitat.

L'aprovació inicial de l'Ordenança reguladora del Mercat de Pagès d'Esplugues es va fer al Ple de maig amb l'objectiu d'apostar pel consum de proximitat i de temporada, fet que té un impacte positiu en el medi ambient en reduir les distàncies entre el punt de producció i el punt de consum. A més, el manteniment de l’activitat agrària en l’àmbit de la Vall Baixa i el Delta del Llobregat permet contribuir a la recàrrega natural dels aqüífers, constitueix un pulmó verd que consumeix CO2 i és l’hàbitat necessari per a algunes espècies de flora i fauna.

Per desenvolupar aquest mercat, l'Ajuntament d'Esplugues ha signat un conveni de col·laboració amb el Consorci del Parc Agrari.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B