Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El II Fòrum Tecno Esplugues aproparà la tecnologia i la innovació a la ciutadania

Dones, futur, ciència i innovació són els eixos de treball proposats en aquesta edició, que se celebrarà dissabte, 19 d'octubre

15 d'octubre de 2019

El dissabte 19 d'octubre, se celebrarà el II Fòrum Tecno Esplugues, un espai que pretén ajudar a apropar la tecnologia i la innovació a la ciutadania. Dones, futur, ciència i innovació són els eixos de treball proposats en aquesta edició.

De 10 a 14 hores, a la plaça Catalunya, la ciutadania està convidada a mirar, tocar, escoltar, jugar i gaudir en els quatre espais proposats: Aprendre a conèixer els principis bàsics de tota innovació i les tecnologies del futur; Experimentar, tocar i jugar amb la tecnologia; Programar, per co-crear solucions conjuntament davant de reptes de ciutat, o aprendre noves solucions o eines, i Compartir experiències i coneixement en l'ús de la tecnologia.

Aprèn és un espai amb accions de comunicació breus, amb ponent i oients, d'un màxim de 15-20 minuts de durada, a tall de càpsules de coneixement i on el públic pot interactuar amb el ponent. Els temes que es tractaran són: Young IT Girls, Dones DJ,s, Mobilitat Sostenible, IT i Sostenibilitat, El joc com a eix de treball i Banca Digital. No cal inscriure's.

EspaiAprenForumTecnoEsplugues20192.jpg

Experimenta és l'espai on es proposen tallers per experimentar i jugar amb la tecnologia per construir quelcom, per tenir un primer contacte amb la música electrònica o per fer objectes propis. Els tallers són: Música Electrònica (cal inscriure's), Maker Lego, Millor Tela, Panots Hidràulics i Dibuix Llapis 3D.

EspaiExperimentaForumTecnoEsplugues20192.jpg

L'espai Programa proposa tallers per aprendre a muntar robots i programar-los, a entendre principis senzills però que s'apliquen als robots més sofisticats i a interactuar amb eines molt senzilles però que mostraran el potencial de tot el que es pot arribar a fer. Cal inscriure's.

EspaiProgramaForumTecnoEsplugues20192.jpg

Compartir és un espai per una ciutat per viure-hi, amb un espai públic de qualitat que aporti espais de passeig i trobada amb les famílies o veïnes i veïns d'Esplugues. Un espai de Mobilitat Sostenible promou les energies alternatives, fomenta l'ús de sistemes de transport saludables, apostant per la mobilitat elèctrica com a alternativa de futur per millorar la qualitat ambiental d'Esplugues. No cal inscripció.

EspaiComparteixForumTecnoEsplugues20192.jpg

Els tallers en els que cal inscriure’s són els de la imatge de sota. L’enllaç per poder fer-ho és aquest.

Aquí podeu descarregar el programa sencer.

InscripcionsProgramaForumTecnoEsplugues20192.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B