Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El delegat del Govern de la Generalitat visita Esplugues

7 de novembre del 2018

Aquest dimarts l'Ajuntament ha rebut la visita institucional del delegat del Govern de la Generalitat a la demarcació de Barcelona, Juli Fernàndez, que s’ha interessat per Esplugues i els seus projectes. L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, li ha traslladat diversos assumptes pendents per part de la Generalitat amb la nostra ciutat.

Entre altres qüestions, a la reunió de treball amb l'alcaldessa han tractat temes com la subvenció del Pla de Barris corresponent al futur Centre Sociocultural i Esportiu de Can Vidalet, problemes a la mesa d’emergència per manca de disponibilitat d’habitatges degut especialment al preu de lloguer, la llicència d'obres de la residència per a persones pluridiscapacitades Ca n'Oliveras i l'ampliació del CAP Lluís Millet, així com la construcció del CAP de Can Clota.

Aquesta visita s’inscriu en el programa de treball del delegat per conèixer directament l’actualitat territorial de la demarcació de Barcelona, tenint en compte que l’entesa entre administracions és essencial per millorar la vida de la ciutadania.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B