Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El CSE Can Vidalet s'estrena amb una jornada de portes obertes

Prop de 600 persones van visitar el nou equipament. El pavelló començarà a funcionar la setmana del 18 d'octubre

13 d'octubre del 2021

Prop de 600 persones van visitar aquest 9 d'octubre el nou Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet, amb motiu de la jornada de portes obertes organitzada per l'Ajuntament per presentar el nou equipament a la ciutadania. Durant la jornada es van fer activitats dinamitzades per les entitats esportives.

El CSE Can Vidalet, ubicat al carrer Cedres i amb 5.500 m² distribuïts en tres plantes, disposa d'un pavelló esportiu amb grades per a 240 persones –que substituirà el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet–, sales d'activitats físiques i espais per fer tallers de treballs manuals i arts plàstiques. El pavelló començarà a funcionar la setmana del 18 d'octubre per a entrenaments i competicions esportives. La resta d'espais s'aniran obrint progressivament durant les pròximes setmanes.

L'alcaldessa, Pilar Díaz, va dir que "suposa l'arribada d'un equipament que és espectacular i que era una llarguíssima reivindicació al barri i del mateix Ajuntament, que va ser propiciat per la Llei de Barris. Però hem anat més enllà del previst, un poliesportiu, i hem fet tres equipaments en un, amb un espai sociocultural i altres sales per a la pràctica esportiva".

 

4 d'octubre del 2021

El nou equipament del carrer Cedres, que combina usos esportius, culturals i socials, anirà obrint progressivament les sales durant la segona quinzena.

Ja ha començat el compte enrere per a l'obertura del Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet. Serà el dissabte 9 d'octubre, amb una jornada de portes obertes per al conjunt de la ciutadania, que inclourà activitats dinamitzades per a les entitats esportives.


CSECanVidalet3.jpgEl matí del dia 9, de 10 a 13.30 hores hi haurà visites guidadas per a grups de màxim de 20 persones, que hauran de portar posada la màscara dins de l'equipament. No cal anar amb cita prèvia. A la primera planta hi haurà un photocall perquè qui ho desitgi es faci un selfie.

A la tarda, de 16.30 a 18.30 h, hi haurà partits d'exhibició de diferents disciplines esportives. El CSE Can Vidalet, ubicat al carrer Cedres i amb 5.500 distribuïts en tres plantes, disposarà d'un pavelló esportiu amb grades per a 240 persones -que substituirà el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet-, sales d'activitats físiques (per a escolars, gent gran i entitats de barri) i espais per fer tallers de treballs manuals i arts plàstiques.

Tots aquests espais s'aniran obrint progressivament a partir de la segona quinzena d'octubre.

CSECanVidalet73.jpg

CSECanVidalet18.jpg CSECanVidalet65.jpg CSECanVidalet45.jpg

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B