Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El conseller d'Educació visita Esplugues per conèixer la diversitat educativa del municipi

L'alcaldessa, Pilar Díaz, ha acompanyat Josep Bargalló a l'Institut Joanot Martorell i a l'Escola Lola Anglada. El conseller també ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament

10 de maig del 2019

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, visita aquest divendres diversos centres d'ensenyament d'Esplugues per conèixer la realitat educativa del municipi. El recorregut ha començat pel matí a l'Institut Joanot Martorell, on, acompanyat de l'alcaldessa, Pilar Díaz, ha visitat diferents projectes singulars del centre, com un taller de robòtica i programació i una ràdio, i ha tingut paraules de reconeixement per al director, José María Garcia, que es jubilarà properament. A continuació ha visitat l'Institut Joaquim Blume –que comparteix seu amb l'Escola Catalana de l'Esport– i l'Escola Garbí-Pere Vergés.

Ja a la tarda, s'ha dirigit a l'Escola Lola Anglada, on acompanyat novament de l'alcaldessa, s'ha reunit amb nenes de 5è i 6è de primària del projecte Girls for a change, que consisteix en motivar l'alumnat femení per desenvolupar una aplicació mòbil que resolgui un problema social. Aquest projecte s'emmarca en el programa municipal +Dones3 (Ciència, Talent i Tecnologia).

El conseller també ha visitat l'Ajuntament, on ha signat el Llibre d'Honor.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B