Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Consell Municipal de Dones d’Esplugues dóna suport a la vaga feminista del 8 de març

15 de febrer del 2018

El Consell Municipal de Dones d’Esplugues ha acordat donar suport a la vaga feminista que enguany entitats feministes de tot el món han convocat per al dijous 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Es tracta d’una crida a la vaga laboral, de cura, de consum i estudiantil per conscienciar que, sense les dones, el món s’aturaria, i també per denunciar les situacions de discriminació, desigualtat i violència que les dones pateixen dia a dia, pel sol fet de ser-ho.

En la darrera reunió del Consell Municipal de Dones d'Esplugues, celebrada el passat 8 de febrer, va decidir adherir-se a la crida dels sindicats UGT i CCOO per fer una vaga laboral de 2 hores el pròxim 8 de març i sol·licitar a l’Ajuntament que faciliti que tothom que vulgui pugui fer l’aturada. Aquest Consell Municipal també se suma a la manifestació del dia 8 de març, a les 19 h a Barcelona, convocada pels col·lectius feministes. En aquest mateix sentit, el Consell de Dones del Baix Llobregat fa una crida perquè totes les persones de la comarca es concentrin en un mateix punt, sostenint una pancarta amb el lema EL BAIX LLOBREGAT, 100% FEMINISTA, que és el lema del 5è Congrés de Dones. El Consell Municipal s'afegeix a aquesta crida.

Tant el Consell de Dones del Baix Llobregat com el mateix Consell Municipal de Dones d'Esplugues proposen que la setmana prèvia a la vaga feminista s’impulsin accions de sensibilització a diversos equipaments municipals, com ara l’Espai Remolí, o altres espais de joves, centres educatius i entitats esportives.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B