Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El Consell d'Infants fa propostes sobre tinença responsable de gossos

6 d'abril del 2017

Dimecres es va fer la sessió final del Consell d'Infants. Els 32 alumnes representants dels nens i nenes de 4t, 5è o 6è de primària (segons el centre) de set escoles públiques d’Esplugues (Prat de la Riba, Matilde Orduña, Can Vidalet, Joan Maragall, Isidre Marti, Folch i Torres i Lola Anglada) van anar al Saló de Plens a presentar a l'alcaldessa, Pilar Díaz i a la regidora de Participació, Montse Zamora, les idees que han estat treballant els darrers mesos per millorar la convivència amb animals al municipi.

Les propostes dels nens i nenes van anar en la línia d'equipar els pipicans, fomentar l'adopció de gossos o dissenyar nous dispensadors de bosses per recollir les deposicions dels animals a la via pública. Animar i senyalitzar els pipicans i evitar el maltractament animal han estat alguns dels objectius que han ocupat les sessions de treball a les escoles. D'aquestes trobades també n'ha sorgit un projecte de crear un conte contra el maltractament d'animals de companyia que es faria en col·laboració amb l'associació Sos Galgos d'Esplugues.

L'alcaldessa va recordar als infants que "és molt important participar a l'escola, a la família, a la comunitat, al barri i a la ciutat" i va dir que "ja sé que aquest és un tema que us agrada molt: els animals domèstics" i, per això, des de l'Ajuntament es va voler plantejar al Consell un tema que servís per "fomentar aquesta estima als animals domèstics i tota la cura que implica, tant la dels animals com de l'espai que compartim". Les propostes dels infants van demostrar el seu amor pels animals. Ara, el personal tècnic de l'Ajuntament estudiarà cada proposta i en valorarà la viabilitat.

Aquí teniu imatges de la sessió:

Consell d'Infants d'Esplugues 2016-2017

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B