Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El comerç local es renova

La plataforma digital 'Jo compro a Esplugues' ja té adherits més de 155 establiments

12 de juliol del 2022

Esplugues Comerç 4.0 és un projecte de reactivació del sector comercial de la ciutat a través de la digitalització. Comprèn la transformació integral de l'ecosistema comercial, la transició dels mercats municipals tradicionals en mercats 4.0 i l'acompanyament al petit comerç en la transformació digital, entre d'altres objectius.

Entre les iniciatives d'Esplugues Comerç 4.0 hi ha la plataforma digital Jo compro a Esplugues, una app que ja té adherits més de 155 establiments de diferents sectors (moda i complements, benestar, tecnologia, esports, restauració i hostaleria, perruqueries...), així com els paradistes del Mercat de Pagès. L'objectiu és transformar aquesta plataforma en un marketplace, a través del qual poder comprar on line als establiments comercials adherits.

Així mateix, es posarà en marxa un programa de suport a la digitalització comercial, per acompanyar els establiments que ho sol·licitin en el procés de digitalització dels seus negocis, amb l'objectiu de millorar-ne la competitivitat i adaptar-se als nous hàbits de consum. El servei, que serà gratuït, està valorat en 1.000€ per establiment.

A més, es realitzarà formació a persones del sector en recerca de feina o en actiu perquè assoleixin competències digitals i campanyes de promoció. A la foto, iniciativa Tapes i Botigues Al Carrer, campanya de promoció comercial celebrada al maig.

Per fomentar el consum i els nous hàbits de consum, es repartiran bosses reciclables i reutilitzables entre els establiments comercials que en prioritzin la digitalització.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B