Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Un xat amb l'alcaldessa i una sessió als barris, darreres activitats del Pla Estratègic sobre el model de ciutat

El 20 d'octubre, el Centre, el Gall i barris de muntanya van participar en el procés Esplugues 2025. El dilluns 24, l'alcaldessa va atendre les qüestions de la ciutadania a través d'un xat on-line.

25 d'octubre de 2016

Ahir dilluns 24, de 18.30 a 20 hores, va tenir lloc una sessió de xat amb l'alcaldessa, Pilar Díaz, sobre el Pla Estratègic Esplugues 2025. Veïns i veïnes van poder opinar sobre les necessitats del municipi, fer propostes, preguntar sobre els temes que els preocupen i rebre les respostes en directe de Pilar Díaz.

Durant la sessió, la ciutadania va poder aportar idees per un sostenible, intel·ligent i cohesionada amb l'horitzó de l'any 2025. Els temes que es van plantejar van des del carril bici a la garantia juvenil, passant per les properes obres del Pla Porta BCN, els horts urbans o els espais per a la gent jove.

Les preguntes i les respostes que es van fer ahir es poden llegir aquí:

Per altra banda, també dins les activitats del procés participatiu, el Pla Estratègic Esplugues 2025 segueix traslladant-se als diversos barris d'Esplugues. El 20 d'octubre va ser el torn per als barris Centre, el Gall, Finestrelles, la Miranda, la Mallola i Ciutat Diagonal. Els grups reunits al Casal de Cultura Robert Brillas van llançar propostes sobre mobilitat i accessibilitat (eliminar barreres arquitectòniques, parades de metro, matriculació de bicicletes), zones verdes i qualitat urbana (més arbres als carrers, manteniment de zones verdes i parcs, contenidors soterrats) i informació i participació (implicar joves en dinàmiques associatives, accessibilitat a la piscina municipal).

Segueix la participació

Encara es poden seguir fent propostes sobre el futur d'Esplugues a través del qüestionari en paper, que es pot lliurar als punts d’atenció a la ciutadania (plaça Santa Magdalena, 24 i rambla Verge de la Mercè, 1) i a l'edifici de la Casa Consistorial (pl. Sta. Magdalena, 5).

 Per altra banda, es pot omplir el mateix qüestionari a través d'Internet a la pàgina web www.esplugues2025.cat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B