Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El centre comercial Finestrelles Shopping Center té previst obrir a finals de novembre

28 de juny del 2018

El nou centre comercial que ja es veu des del carrer Laureà Miró, a l’alçada de Ca n’Oliveres, ja té data aproximada d’obertura: finals de novembre. Així ho ha confirmat Víctor Gómez, conseller delegat a Espanya d’Equilis, empresa de matriu belga que promou la construcció. En roda de premsa efectuada a l’Espai Baronda, Gómez ha remarcat que es tracta d’un centre obert i lluminós “que combinarà vegetació, activitats, oci i comerç en un entorn amable” que ocupa una parcel·la de 20.000 m2.

Equilis ha invertit 120 milions d’euros a Finestrelles Shopping Center, que disposarà de prop de 40.000 m2 d’oferta comercial i d’oci repartida entre 110 locals (Alcampo, Media Markt, Decathlon, Zara, La Tagliatella i Starbucks, entre d’altres) i tres plantes. En total, es crearan més de 500 llocs de treball directes. Gómez ha afegit que “gràcies a un acord amb l’Ajuntament d’Esplugues, s’ha creat una borsa de treball que dóna prioritat al veïnat de la localitat”. Precisament, un dels principals operadors del centre, el supermercat Alcampo, va efectuar la setmana passada proves de selecció per cobrir 150 llocs de treball entre persones inscrites a la borsa de treball.

El centre comercial tindrà 1.200 places d’aparcament en dues plantes subterrànies. Pel que fa a l’afectació a la mobilitat, hi haurà dos túnels soterrats que connectaran el centre amb la Ronda de Dalt. Un accés d'entrada per Can Vidalet, que ja s’està construint i que passarà per sota de les vies del tramvia, i un altre de sortida, en direcció Barcelona, per sota del carrer Sant Mateu. També tindrà accessos a peu tant pel carrer Laureà Miró com pel carrer Sant Mateu.

Annex al centre comercial, s’està construint una residència per a estudiants de 12.000 m2, amb capacitat per a prop de 400 habitacions.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B