Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Jocs, contes i tallers al Campament d'en Fanguet i al Parc de Jocs de Reis

28 de desembre del 2016

Durant les festes de Nadal, Esplugues ofereix una sèrie d’activitats per als infants. Jocs, música i contes seran els plats principals per a nens i nenes durant els primers dies de l'any, tant al Campament d'en Fanguet com al Parc de Jocs de Reis de Can Vidalet.

Campament d'en Fanguet

Del dilluns 2 al dimecres 4 de gener, se celebra el Campament d'en Fanguet. Com cada any, l’escudeller reial instal·la el seu Campament Màgic als jardins del Museu Can Tinturé. Allà els infants hi trobaran els patges reials per lliurar-los les cartes als Reis Mags (de 17 a 20.30 hores) i podran participar en jocs, contes i tallers (d'arts plàstiques, pintura o ceràmica), matí i tarda.

En Fanguet animarà a grans i petits, i hi haurà inflables, cucanyes i parades. També es podran fer flocs de neu, decoracions de Nadal, un cor amb fang, o participar en la xarxa de desitjos. Tot plegat, organitzat per l'Escola Municipal de Ceràmica i Dibuix i el Museu Can Tinturé. A més a més, el Museu obrirà les portes durant els tres dies de Campament.

Contes i concerts

També al Campament, la Penya Barcelonista de L’Avenç organitzarà els Musijocs, a càrrec d'Oscar Medina (dilluns 2, de 18 a 19.30 h) i un concert de nadales a càrrec de Sergi Sagristà i Miquel Casals, un duo incondicional per a aquestes dates. Dimecres 4, hi haurà les actuacions de la Coral Musicorum i les tres bandes de l’Escola Municipal de Música, als jardins de Can Tinturé.

Campament Fanguet 2017

Parc de Jocs de Reis a Can Vidalet

Els nens i les nenes són els protagonistes d’aquestes festes i Can Vidalet els té preparat un autèntic temple del joc al Parc de Jocs de Reis. Del dilluns 2 al dimecres 4, al Pavelló Poliesportiu del barri, d'11 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h, l’oferta de jocs és variada: els infants podran fer anar un Escalèxtric digital, saltar als inflables, participar en els tallers de maquillatge de cares d’animals o als tallers artesanals, jugar a videoconsoles, a jocs esportius, a jocs tradicionals, als espais motrius per als més petits i moltes coses més.

També podran lliurar la carta dels Reis a un patge reial que hi serà totes les tardes. Els pares i mares, mentrestant, poden passar l'estona en un espai que dedicat a ells. Això sí, els menors de 3 anys hauran d’accedir al parc acompanyats per una persona adulta, i els infants de 3 a 8 anys hauran d’anar en tot moment amb un responsable més gran de 16 anys.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B