Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

El 2 de juny s’obre l’atenció presencial al PAC i als Serveis Socials i d’Ocupació amb cita prèvia

El 8 de juny obre el servei de préstec de la Biblioteca Pare Miquel

31 de maig del 2020

El dimarts 2 de juny és previst obrir els serveis municipals del Punt d’Atenció a la Ciutadania (PAC) Central de la plaça Santa Magdalena, 24, dels Serveis Socials (Edifici Puig Coca) i del Servei Local d’Ocupació (també a l’Edifici Puig Coca) perquè la ciutadania hi pugui anar a fer gestions de manera presencial, sempre amb cita prèvia, de dilluns a divendres.

Per accedir a aquests equipaments municipals, hi haurà un dispositiu de control d’accés amb personal municipal que mesurarà la temperatura corporal de la ciutadania que vulgui accedir, a fi efecte de prendre les mesures preventives sanitàries adequades i garantir la seguretat de tothom.

La reobertura d’aquests serveis és possible una vegada Esplugues, com la resta de l’àrea metropolitana i Barcelona ciutat, es troba a la Fase 1 de la desescalada, en l’actual context d’estat d’alarma per l’emergència sanitària del Covid-19.

Per sol·licitar cita prèvia al PAC Central (plaça Santa Magdalena, 24), a Serveis Socials (Edifici Puig Coca, Petit Parc de l‘Amistat, s/n) i al Servei Local d’Ocupació (Edifici Puig Coca, Petit Parc de l‘Amistat, s/n), cal sol·licitar cita prèvia a través del telèfon gratuït 900 300 082, o bé a través del correu ajuntament@esplugues.cat, o bé a través del quiosc electrònic PAC que hi ha instal·lat al vestíbul de la Casa Consistorial (plaça Santa Magdalena, 5), o bé a través de l’enllaç del web:

http://citaprevia.esplugues.cat/webesplugues/?login=anonimo&inicio=NuevaReserva&IdRecurso=197

Així mateix, per al Servei Local d’Ocupació a l’Edifici Puig Coca es pot sol·licitar cita prèvia a través del correu ocupacio@esplugues.cat, on s’atendrà les persones usuàries de tots els barris de la ciutat, incloses les que habitualment s’adrecen al dispositiu de Can Vidalet (Edifici Molí).

Biblioteques municipals

També és previst que les biblioteques municipals obrin durant el mes de juny: la Pare Miquel d’Esplugues obrirà el 8 de juny i La Bòbila, a finals de mes, però en un primer moment només per oferir el servei de préstec, retorn i informació bibliogràfica. A la Biblioteca Pare Miquel, el servei de retorn es podrà fer a partir del 2 de juny, durant les 24 hores del dia, a la bústia que hi ha a l’exterior de la biblioteca. Els serveis de préstec i informació bibliogràfica, de manera preferent, amb cita prèvia per correu electrònic a: https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa.

La biblioteca Pare Miquel oferirà el servei en horari de: dilluns, dimecres i dijous, de 16 a 20 h i dimarts i divendres, de 10 a 14 hores.

El telèfon d’aquesta biblioteca en horari d’atenció al públic és el 93 371 91 19, i el correu electrònic és b.esplugues.pm@diba.cat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B