Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Dues noves 'minideixalleries' per fomentar el reciclatge de residus especials

Amb aquestes hi ha nou punts al municipi per dipositar productes com piles, bombetes o mòbils

2 de febrer del 2022

L'Ajuntament ha instal·lat dos nous punts per dipositar residus de petit format a l'avinguda del Torrent amb el carrer Verge de la Mercè i al carrer Emili Juncadella amb l'avinguda Cornellà. Aquestes noves minideixalleries, que faciliten el reciclatge de productes que poden ser tòxics com piles, bombetes i telèfons mòbils, se sumen a les que s'han instal·lat als darrers quatre anys a rambla Verge de la Mercè (davant de l'Edifici Molí), rambla del Carme (parc Gandhi) i carrers Josep Anselm Clavé (parc de l'Escorxador), Àngel Guimerà (davant del Centre Cultural Robert Brillas), Baronessa de Maldà (davant l'Escola Gras i Soler), Vallerona (Petit Parc de l'Amistat) i Nord (jardí Rosa de Luxemburg).

Minideixalleria av CornellàCada contenidor disposa de 7 ranures segons el tipus d'objecte que s'hi ha de ficar: una per als cartutxos d'impressora, dos dipòsits per a piles (convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils), una per als CDs i DVDs; una per a les bombetes convencionals, halògenes i incandescents, una altra per a les bombetes de baix consum i LED i, finalment, un dipòsit per a aparells elèctrics i electrònics de petit format (mòbils, càmeres compactes, carregadors...). A més, són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda.

L'any passat es van recollir 2.785 quilograms de residus: 1.860 de piles i bateries de mòbil, 370 de bombetes de baix consum, 295 d'aparells elèctrics i electrònics, 175 de cds i dvds i 85 de cartutxos d'impressora.

Les minideixalleries complementen el servei de la Deixalleria de la Fontsanta i el de recollida mòbil.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B