Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Dos centres d'Esplugues acullen proves de selectivitat

Un total de 312 alumnes de centres espluguins es reparteixen entre l'Institut La Mallola i l'Escola Garbí

7 de juliol del 2020

Per primera vegada, i amb motiu de les novetats imposades per l'emergència sanitària de la Covid-19, Esplugues acull les proves d'accés a la universitat (PAU), la selectivitat, per a l'alumnat del municipi. Entre aquest dimarts 7 de juliol i divendres 10, passaran per l'Institut La Mallola 147 alumnes d'aquest centre i dels instituts Joanot Martorell i Severo Ochoa i les escoles Isabel de Villena i Natzaret. I per l'Escola Garbí Pere Vergés ho faran 165 estudiants del mateix centre, de l'institut Joaquim Blume i de Highlands School.

Les PAU, previstes per al juny, s'han ajornat per la pandèmia, però amb mesures de seguretat tenint en compte la situació sanitària. Les aules estan més buides per garantir la distància entre els alumnes i han de seure cada dia al mateix lloc per fer les proves. Pel que fa a l'ús de la mascareta, els estudiants se la poden treure per fer els exàmens però un cop els acaben se l’han de tornar a posar. Esplugues és un dels 63 municipis catalans –l'any passat van ser 20– on es fa aquesta selectivitat tan atípica que obliga a esponjar les aules.

A l'Institut La Mallola, l'alumnat es distribuirà en 12 aules (foto), de manera que a cada una hi haurà menys de 15 alumnes per tal de conservar la distància requerida.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B