Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Diversitat en els premis als millors treballs de recerca de batxillerat

El Fòrum de l'Excel·lència va premiar estudis sobre salut, disseny i ús del català als patis escolars, entre d'altres. Un treball sobre la història de l'Institut Joanot Martorell s'emporta el Premi Ciutat d'Esplugues

29 d'abril del 2021

L'Espai Baronda ha acollit aquest 28 d'abril l'11è Fòrum de l'Excel·lència de Batxillerat, certamen organitzat per l'Ajuntament d'Esplugues, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del municipi, per premiar els millors treballs de recerca realitzats cada curs per l'alumnat de batxillerat. L'acte –que va tornar a ser presencial després de l'edició telemàtica de l'any passat pel Covid– va estar presidit per l'alcaldessa, Pilar Díaz, que va remarcar que "darrere de l’excel•lència i l’èxit educatiu hi ha molta feina i moltes hores d’esforç individual i col•lectiu".

El Premi Ciutat d'Esplugues, per a un tema centrat en el municipi, va ser per a Maria Caja García, de l'Institut Joanot Martorell, per l'estudi Joanot Martorell, un institut amb història.

La resta d'alumnes premiats van ser els següents:

- Alba Orts Moriana, de l'Inst. Severo Ochoa, per La Covid-19. I si el virus som nosaltres?.

- Mounir Ben Amar, de l'Inst. La Mallola, per Disseny d'una embarcació.

- Paula Ballestero Álvarez, del Col·legi Natzaret, per Tu lucha es mi lucha, sobre l'afectació del càncer d'un familiar en adolescents.

- Fanny Maria, de l'Inst. Joaquim Blume, per El club de Rubik: una joguina amb molt poder.

- Júlia Esteso González, de l'Escola Garbí, per El català als patis escolars dels nuclis urbans de Catalunya: elaboració d'un conte il·lustrat per fomentar-ne l'ús entre els infants de Sant Ildefons.

- Clara Martínez Porlan, de l'Escola Isabel de Villena, per La xocolata i els seus efectes sobre el sistema cardiovascular.

- Ranya Saad Jdiaa, de l'Inst. Joanot Martorell, per El càncer de mama. Tractant la malaltia des del punt de vista mecànic.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B