Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Dissabte 17, Tothom Balla a Esplugues i a 5 ciutats més

Per participar en la dansa col·lectiva, cal vestir de blanc i/o negre i ser a les 11.30 h al parc Pou d'en Fèlix

13 de març del 2018

El pròxim dissabte, 17 de març, tindrà lloc a Esplugues la trobada de dansa participativa al carrer Tothom Balla. La iniciativa, que s'emmarca en la Quinzena de dansa metropolitana, se celebrarà alhora, a les 12 del migdia, a totes les ciutats que han organitzat el festival: Badalona, Barcelona, Cornellà, L'Hospitalet, Santa Coloma i Esplugues.

Preparació del Tothom Balla de dissabte

A Esplugues, aquest espectacle multitudinari serà al parc Pou d'en Fèlix. Per participar-hi cal anar vestit de blanc o de negre, o combinant aquests dos colors com cadascú prefereixi. També cal arribar a les 11.30 hores perquè es pugui començar a ballar a les 12 en punt.

La ballada s’iniciarà amb un compte enrere col·lectiu de 5 a 0 i, en el moment final de la coreografia, s’utilitzen uns papers de colors que haurà facilitat l’organització. Podeu repassar la coreografia de Toni Mira al canal de Vimeo de Tothom Balla. A més, dissabte, a cada ciutat hi haurà una persona que conduirà el ball.

Després de la dansa participativa, les entitats culturals de la ciutat DansaxTots, Taller Flamenco, Esbart Vila d'Esplugues i la Colla de Bastoners d'Esplugues faran una actuació.

La primera edició del festival Dansa. Quinzena Metropolitana haurà omplert durant tres setmanes (de l’1 al 18 de març) teatres, sales, museus, places i fins estacions de metro de les sis ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona que l'organitzen, amb més d’un centenar d’espectacles relacionats amb el ball i el moviment.

Aquí podeu veure imatges de Dansa. Quinzena Metropolitana amb les activitats que han tingut lloc a Esplugues:

dansa. Quinzena metropolitana.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B