Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Dispositiu policial conjunt per prevenir robatoris en domicilis, comerços i empreses

13 de juliol del 2020

Amb l’arribada de l’estiu, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra d’Esplugues han engegat una campanya orientada especialment a prevenir els delictes contra el patrimoni, amb una especial atenció envers els robatoris en interior de domicili, empreses o establiments.

El conjunt d'actuacions previstes inclou controls conjunts entre efectius de la Policia Local i Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) d'Esplugues a llocs estratègics, que puntualment tindran el reforç d’unitats dels Mossos d'Esquadra adscrites a la Comissaria de la Regió Policial Metropolitana Sud. D'aquesta manera, es vol incrementar l'eficàcia de les actuacions policials, i incrementar un efecte de dissuasió preventiva.

D’altra banda, es fan patrulles mixtes a peu per les zones de major concurrència de la ciutadania o d'interès policial. Un dels objectius prioritaris és preservar la seguretat garantint l'acompliment de les mesures de prevenció sanitàries vigents per la Covid-19 i preservar la salut individual i col·lectiva. A la foto, una patrulla camina pel barri de Can Vidalet.

L'índex de criminalitat a la ciutat ha baixat en el darrer any, però cal tenir present el descens sobtat de l’activitat delictiva resultant del confinament durant el passat estat d'alarma.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha destacat la bona tasca policial i l’esforç de la ciutadania i de tots els cossos de seguretat per aconseguir que Esplugues sigui una ciutat segura. Ha destacat, a més, que “aquest dispositiu policial té com a objectiu reforçar la presència policial als nostres barris perquè els nostres veïns i veïnes visquin l’estiu amb la màxima tranquil·litat”.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B