Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Detingudes a Esplugues dues persones que fugien amb droga

La Unitat Canina de la Policia Local intervé en la detecció de cocaïna, ketamina i altres substàncies

9 de juny de 2016

La Policia Local d'Esplugues ha detingut dues persones, a les quals se'ls ha intervingut un quilo de cocaïna, altres quantitats més petites de diverses substàncies com ketamina i 4.000 € en bitllets de 50. Els detinguts han estat J.M.B.H., un home de 40 anys de Sant Feliu, i J.C.N., una dona de 29 anys, de Sant Joan Despí. Tots dos tenen diversos antecedents delictius i ara se'ls imputen un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre contra la salut pública o tràfic de drogues.

Control preventiu i fugida perillosa

Els sospitosos van ser detectats en el decurs d'un control preventiu al Camí de Can Nyac al voltant de les 23.45 hores de dimecres 8, en fer una maniobra evasiva per eludir el control policial. Van iniciar una perillosa fugida conduint una motocicleta. En el decurs de la persecució, van realitzar diverses maniobres que van posar en perill la seguretat d'altres conductors. Finalment, són interceptats al carrer Laureà Miró gràcies a la ràpida coordinació i suport d'altres unitats de Policia Local.

Col·laboració de la Unitat Canina

Part de la droga recuperada ha estat localitzada gràcies a la participació de la Unitat Canina de la Policia Local d'Esplugues. Una part va ser presuntament llançada durant la fugida i una altra es va trobar amagada al cos dels detinguts.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B