Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Desmantellament d’un taller il·legal de producció industrial de gel destinat al consum humà

26 d'octubre del 2018

La Policia Local d’Esplugues, en una actuació conjunta iniciada amb el Cuerpo Nacional de Policía, ha desmantellat un taller clandestí dedicat a la producció industrial de gel que es destinava al consum humà. El titular, J.R.T., de 59 anys i de nacionalitat espanyola, ha estat detingut després de comprovar que tenia vigent una ordre de detenció. Ara s’investiga si ha pogut cometre delictes contra la salut pública, defraudació de subministrament elèctric, ús fraudulent de registre sanitari i delictes contra els drets dels treballadors, així com la situació d’estada irregular al país per part d’alguns treballadors.

A la nau hi havia 19 congeladors industrials, 8 compressors i una cambra frigorífica d’uns 25 metres quadrats. En total, es calcula que la quantitat de gel encautada supera els 1.500 quilos.

La Policia Local està en contacte amb els Mossos i amb el Departament de Salut de la Generalitat per decomissar aquest gel, que no és apte per al consum. L’espai, situat al passatge Domingo, 14, ha estat precintat en col.laboració amb el departament de Sanitat municipal.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B