Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Desinfecció de dos centres assistencials pel Covid-19

2 d'abril del 2020

Dos centres assistencials d’Esplugues que han registrat casos positius de Covid-19 han estat desinfectades, a petició de l’Ajuntament d’Esplugues, entre aquest dimecres 1 i dijous 2 d’abril. Una empresa especialitzada en control de plagues i desinfecció de patògens, enviada per la Generalitat, ha actuat a la Llar-Residència per a Persones amb Discapacitat d’Esplugues, ubicada al carrer Pablo R. Picasso (foto), i a la Clínica Nuestra Señora de Guadalupe, al carrer Francesc Moragas.

L’Ajuntament ha demanat, a més, a la Delegació de Govern l’actuació de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per desinfectar l’interior de totes les residències de gent gran d’Esplugues i, paral·lelament, ha confirmat aquesta petició a través d'un escrit enviat per l'alcaldessa al Secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

El nombre de casos positius per coronavirus per cada àrea bàsica de salut de Catalunya, actualitzat cada dia, es pot consultar aquí: http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B