Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Del 6 al 10 de juliol, preinscripcions amb cita prèvia a l’Escola Municipal de Música per a nou alumnat

15 de juny del 2020

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues farà les preinscripcions del curs 2020-2021 per al nou alumnat del 6 al 10 de juliol, amb atenció presencial a la seu de l’escola, el Centre Municipal Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat, s/n) amb cita prèvia. Per sol·licitar la cita prèvia, cal enviar un correu a escolademusica@esplugues.cat, entre el 15 de juny i el 3 de juliol, especificant el nom i cognoms de la persona interessada a inscriure’s, l’edat i els seus interessos formatius; així com també el nom i cognoms de la persona que farà la preinscripció. A l’entrada del Centre Municipal Puig Coca hi haurà control d’accés, només podrà entrar qui tingui cita prèvia, es prendrà la temperatura, i cal que tothom porti mascareta de protecció.

Posteriorment, les famílies i persones interessades rebran confirmació de dia i hora que cal que s’adrecin a l’escola per formalitzar la preinscripció, així com també l’oferta de places disponibles i informació sobre què cal portar per realitzar la preinscripció presencial.

En cas que hi hagi més demanda que oferta, es farà un sorteig de places segons el resultat del sorteig de l’Eurojackpot del divendres 10 de juliol, i el 13 de juliol a partir de les 18 hores es publicaran els resultats. Posteriorment, caldrà formalitzar la matriculació, entre el 14 i el 17 de juliol.

El Centre Municipal Puig Coca estarà obert en horari: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i dilluns i dimecres de 10.30 a 14 h.

Per a més informació, es pot consultar els webs de l’Ajuntament (www.esplugues.cat) i de l’Espai Municipal de les Arts (http://www.espaidelesarts.esplugues.cat/).

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B