Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Creu Roja demana persones voluntàries per ajudar els migrants de la Residència Blume

18 de juliol del 2018

La Creu Roja ha fet una crida per demanar persones voluntàries per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic arran de l’arribada de migrants a la Residència Blume d’Esplugues. A principis de juliol, 49 homes, de la seixantena de persones que van ser rescatades en aigües del Mediterrani pel vaixell de l’ONG Open Arms, van ser traslladades a la Residència Blume per rebre una primera atenció de necessitats bàsiques i acompanyament en el procés de sol·licitud d’asil o de protecció internacional.

La Creu Roja és l’entitat encarregada del dispositiu d’acollida d’aquestes persones, en coordinació amb altres entitats i organismes com el Sistema d’Emergències Mèdiques i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. En aquest sentit, es necessita voluntariat per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la seva acollida. Els perfils necessaris són els següents:

Classes de castellà
Suport en l’espai de trucades
Suport en l’espai d’accés a Internet
Suport en la bugaderia
Traductor/a de bengalí
Traductor/a d’àrab
Traductor/a de francès

Les persones interessades a ser voluntàries poden posar-se en contacte amb Creu Roja Esplugues de Llobregat – Sant Just Desvern a través del correu marta.macias@creuroja.org.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B