Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Creada una taula intermunicipal per debatre l’ús públic de Collserola

29 d'abril de 2016

El Consorci del Parc Natural de Collserola, del qual forma part Esplugues, ha creat una taula de treball formada per personal tècnic dels nou municipis per abordar accions sobre l’ús públic de la muntanya. L’objectiu és compatibilitzar la creixent freqüentació i realització de tot tipus d’activitats col·lectives amb la conservació dels hàbitats naturals de Collserola.

Segons fonts del consorci, “l’estimació actual a partir de les dades recollides pels diferents ecocomptadors que hi ha situats al parc està entre els 3 i 3,5 milions de visitants anuals”.

De moment, s’han proposat mesures per minimitzar l’impacte ambiental de les activitats esportives de gran format, per implementar a partir del gener del 2017, i que es basen a reduir el nombre de participants, limitar el nombre d’activitats anuals i ajustar els recorreguts a una xarxa de camins establerta.

Més informació al web del Consorci del Parc Natural de Collserola.

© AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT
Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950 | NIF P0807600B | Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | Correu electrònic: ajuntament@esplugues.cat