Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Convocatòria dels 10ns Jocs Florals d'Esplugues

Les obres es poden presentar fins el 23 d'abril
Convocatòria dels 10ns Jocs Florals d'Esplugues

Edició del 2015

25 de març del 2019

L'Ajuntament d'Esplugues ha publicat la convocatòria dels 10ns Jocs Florals d'Esplugues. Aquesta edició està dedicada a Ramon Cervera i Marin, promotor de la reinstauració dels Jocs Florals d’Esplugues l’any 2003 en ocasió del 900è aniversari de la fundació de la Parròquia de Santa Magdalena, soci fundador dels Amics de la Música de Santa Magdalena i vinculat a les iniciatives culturals i especialment musicals de la ciutat.
Els Jocs Florals d'Esplugues, que tenen lloc cada dos anys, consten de tres premis ordinaris, en català (Flor Natural, a la millor composició poètica de tema lliure; Englantina d'Or, de tema patriòtic, històric o cívic, i Viola d'Or o d'Argent, de tema religiós, espiritual o moral), i tres premis extraordinaris: al millor poema en llengua castellana, al millor poema en llengua anglesa, i al millor poema sobre la ciutat o la gent d'Esplugues. La dotació econòmica de cadascun d'aquests premis és de 400 euros.

Les obres es poden presentar fins al 23 d'abril presencialment, per correu postal o per e-mail al correu b.esplugues.pm@diba.cat incloent dos fitxers, un amb l'obra anònima i un altre document amb les dades personals. Consulteu aquí les bases. El veredicte del jurat i el lliurament dels premis es farà en un acte públic el 19 de maig a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues.
AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B