Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Nova edició de la subvenció per a contractar persones en atur d'Esplugues

L'Ajuntament subvenciona el 50% del cost laboral a empreses que contractin persones aturades de la ciutat. També es poden sol·licitar ajudes per iniciar o ampliar una activitat econòmica.

28 de setembre del 2018

L'Ajuntament d'Esplugues ha obert la sisena edició d'una línia d'ajuts econòmics per fomentar l'ocupació i consolidar el teixit empresarial i comercial del municipi.

Amb l'objectiu d'incentivar la contractació d'espluguins que es trobin en situació de desocupació, es presenta una subvenció als ocupadors que cobreix el 50% del cost laboral de la seva contractació durant un període de 12 mesos. La poden sol·licitar empresaris autònoms, entitats i empreses de l'àrea metropolitana, amb plantilla inferior a 250 treballadors i que no tributin per IAE, per a contractar a persones empadronades a Esplugues (des d'almenys un any) i en situació d'atur (des d'almenys dos mesos).

Tindran prioritat les contractacions a persones de 16 a 35 anys, majors de 45 anys, amb diversitat funcional, pertanyents a famílies amb tots els seus membres en atur, aturats de llarga durada que hagin esgotat la prestació per desocupació i dones. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de novembre de 2018.

Els contractes subjectes a la subvenció s'han de formalitzar després de realitzar-se la sol·licitud per part de l'empresa o entitat contractant i, com a últim dia, l'1 de gener de el 2019.

Subvenció a les activitats econòmiques

D'altra banda, segueix vigent, també fins al 30 novembre de aquest any, una subvenció per afavorir la instal·lació d'activitats econòmiques i l'ocupació a Esplugues. Amb ella, les persones físiques i jurídiques que realitzen una activitat econòmica a la ciutat poden sol·licitar un ajut econòmic per al pagament de les despeses d'inici o d'ampliació d'aquesta activitat.

Els ajuts poden sol·licitar-se a través de la secció de Tràmits d'Ocupació i de Comerç i Empresa, respectivament, a la seu electrònica municipal: sede.esplugues.cat.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B