Ves al contingut. | Salta a la navegació

Seccions

Conveni per instal·lar dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Ajuntament i AMB es comprometen a instal·lar i gestionar dues electrolineres de càrrega semi-ràpida a Esplugues, a banda de la que ja existeix per a ús municipal

27 de març del 2019

L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, i el vicepresident de Transport i Mobilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, han signat aquest dimarts 26 de març un conveni de col·laboració per instal·lar en un futur a Esplugues dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Per mitjà del conveni, l'AMB es compromet a instal·lar i gestionar, d'acord amb l'Ajuntament d'Esplugues, dos punts de recàrrega semi-ràpida amb corrent continu a la ciutat, que formaran part del Servei d'Electrolineres de l'AMB i funcionaran amb l'aplicació mòbil AMB Electrolineres, en dues ubicacions encara per definir i amb dues places d'estacionament cadascuna. La vigència del conveni és per quatre anys prorrogables.

L'acord també especifica que es mantindrà l'actual fotolinera d'ús municipal situada al darrera de l'edifici de la Casa de la Vila.

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT Plaça Santa Magdalena, 5-6 - CP 08950
Telèfon: 93 371 33 50 | Fax: 93 372 29 10 | ajuntament@esplugues.cat | NIF P0807600B